Το σχολείο μας

Νηπιαγωγείο

Το νηπιαγωγείο απευθύνεται σε παιδιά 5 ετών τα οποία είναι στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Περισσότερα εδώ.

Προσχολική Ηλικία

Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 2-5 ετών. Είναι τα τμήματα των:

  • Μκρών 2-3 ετών.
  • Προπρονηπίου 3-4 ετών.
  • Προνηπίου 4-5 ετών .

Περισσότερα εδώ.

Απογευματινά εργαστήρια

Στα πλαίσια της καινοτομίας και της διερεύνησης των δραστηριοτήτων το σχολείο μας ξεκίνησε τα απογευματινά εργαστήρια. Απευθύνονται σε παιδιά4-10 ετών. Είναι προγράμματα που αφορούν την κατανόηση τόσο του φυσικού κόσμου (φυσική) όσο και των σχέσεων, δεσμών και συμπεριφορών του ανθρώπου με τα συναισθήματα του, την τέχνη και τα μαθηματικά.

Περισσότερα εδώ.

Summer camp

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν με το summer camp του φραγκολίνου. Ο τεράστιος καταπράσινος κήπος του φραγκολίνου Γλυφάδας υποδέχεται παιδιά 5-10 ετών από 15 Ιουνίου. Φαντασία, κίνηση, αρχιτεκτονική κατασκευή, αθλητισμός , εξερεύνηση, θάλασσα και πολλή πολλή χαρά είναι όλα εδώ.

Περισσότερα εδώ.

 

Σχολή γονέων

Σε έναν κόσμο ο οποίος καθημερινά μας προβληματίζει με την πολυπλοκότητα και τις δυστοκίες του, στον φραγκολίνο οι γονείς αισθάνονται ασφαλείς. Με τις μηνιαίες συγκεντρώσεις ενημερώνονται για την ψυχοκινητική και γνωστική ανάπτυξη του παιδιού τους. Με τη σχολή γονέων γίνονται δέκτες των ομιλιών, θέτουν ερωτήματα και συζητούν για τα ζητήματα ανάπτυξης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών, Βρίσκουν απαντήσεις στα δύσκολα και εύκολα ερωτήματα και αγωνίες που θέτει η σύγχρονη εποχή.

Εγκαταστάσεις

Φραγκολίνος Γλυφάδας

Σε έναν καταπράσινο κήπο πλημμυρισμένο από μυρωδιές (522 είδη δένδρων και φυτών) και πουλιά στεγάζεται μια αρχοντική μονοκατοικία που μας θυμίζει την Γλυφάδα των παλιών εποχών . Ανοίγοντας την βαριά σιδερένια αυλόπορτα βρίσκεσαι σε μία όαση και ένα αίσθημα ελευθερίας σε οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο χαράς και δημιουργίας.

Φραγκολίνος Βούλας

Η ξύλινη πόρτα, ο ξύλινος φράκτης σκεπασμένος από ψηλά μπαμπού, δάφνες και δένδρα σε συνδυασμό με την σύγχρονη αρχιτεκτονική του κτιρίου σου δημιουργούν μια θετική αύρα. Τα μεγάλα ανοίγματα, η φωτεινότητα, το αίθριο και η υψηλή αισθητική δίνουν την δυνατότητα στο παιδί να εκφραστεί. Η τέχνη γίνεται καθημερινότητα και βίωμα.